Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"uvlači se u sukob"

Rusija tvrdi da Ukrajina koristi australske dronove za napade na njezin teritorij

Rusija je u utorak objavila da Ukrajina koristi australske bespilotne letjelice za napade na ciljeve na ruskom teritoriju te da se Australija sve više uvlači u sukob.

Rusija je objavila da Ukrajina koristi australske dronove za napade na ruskom teritoriju te da se time Australija sve više uvlači u sukob. 

Pročitajte i ovo Policija u Glasgowu 32 kaznena djela Mučni detalji sa suđenja: Na drogiranim seansama silovali djecu, tjerali ih da glume da su psi i jedu pseću hranu

"Ispostavilo se da se australske bespilotne letjelice zapravo koriste za napade na ciljeve u Rusiji", rekla je glasnogovornica ministarstva vanjskih poslova Maria Zaharova.

To je bio njezin odgovor na novinarsko pitanje o informacijama objavljenim prošli tjedan u Sydney Morning Heraldu, po kojima je Ukrajinac koristio australske bespilotne letjelice za napad na aerodrom u ruskome gradu Kursku.

Pročitajte i ovo Poplava u Grčkoj JAKE OBORINE VIDEO Razorna oluja Daniel stvorila kaos u Grčkoj: Kuće i ulice pod vodom, ljudi zarobljeni u automobilima, bujica nosi sve pred sobom

Zaharova je optužila australsku vladu da "s entuzijazmom pridonosi antiruskoj kampanji dirigiranoj iz Washingtona", nastojeći tako sakriti od javnog mnijenja "nezavidne okolnosti koje ukazuju na to da je Australija sve više uvučena u sukob u Ukrajini".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene