Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napravit će mu ga od ruke

Rođen bez penisa, a spavao sa više od 100 žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Andrew Wardle (39) iako je rođen bez penisa zbog rijetkog defekta, spavao je sa više od 100 žena.

Andrew Wardle, iz Stalybridge, Greater Manchester je nakon rođenja 15 puta bio operiran u Londonu da bi mu premijestili mjehur gdje bi trebao biti kako bi mogao vršiti nuždu pomoću cjevčice. Tek kada je postao tinejdžer, počele su njegove prave muke jer su ga u pubertetu počele privlačiti djevojke.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

'Sa 17 godina imao sam djevojku, a kada je naša veza postala ozbiljna rekao samo joj o svom nedostatku. Nismo imali normalne seksualne odnose i ostali smo zajedno u vezi četiri godine. Poslje prekida veze, počeo sam putovati po Europi i ujedno se drogirati. Redovito sam po klubovima pronalazio djevojke. Nekima sam reko da nemam penis, nekima nisam. Spavao sam sa više od sto žena i sve su bile zadovoljne.' - rekao je Wardle.

>> Istraživanje pokazalo: Ženama je veličina važna!

Nakon što je imao sve težih psihičkih problema, sestra mu je odlučil apomoći te ga je odvela kod plastičnog kirurga, koji mu je rekao da mu može napraviti penis. Sa ruke će mu uzeti kožu i dio mišića i na taj način mu ugraditi penis.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene