Obavijesti Video Pretražite Navigacija
teorija zavjere i trolanje

FOTO Jezivom slikom i porukom Biden opet šokira, upleo i Taylor Swift: "Baš kao što smo zacrtali"

Joe Biden
Joe Biden Foto: Afp
Joe Biden, američki predsjednik, s laserskim crvenim očima zlobno se smije i poručuje: Baš kao što smo i zacrtali.

Američki predsjednik Joe Biden objavio je meme Dark Brandon, inače njegov internetski alter-ego, povodom Super Bowla. Objava je u nekoliko sati prikazana više od 60 milijuna puta. 

Biden s laserskim crvenim očima zlobno se smije i poručuje: Baš kao što smo i zacrtali.  

 

 

Američki predsjednik, prema tumačenjima korisnika platforme X, trola repunlikance i sugerira da su on i Taylor Swift planirali (namjestili) da Kansas City Chiefsi osvoje Super Bowl.

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku

Naime, Swift je stigla na utakmicu kako bi podržala svojeg dečka Travisa Kelcea koji igra za Kansas City Chiefse, a njegovu pobjedu proslavili su poljupcem čije slike obilaze svijet. 

Planetarno popularna zvijezda Taylor Swift je na izborima 2020. podržala Bidena i najavila tada da želi izbaciti Donalda Trumpa iz Bijele kuće što se i ostvarilo.  

Pročitajte i ovo Europa 2040. - 5 Europa 2040 Uskoro će nam život biti znatno drugačiji: Neće biti skijanja, putovanja zrakoplovom bit će skuplja i to nisu jedine promjene

U komentarima na Bidenovo trolanje javio se i Elon Musk koji je napisao: "Mislio sam da je ovo neka parodija, ali ne. To je stvarno američki predsjednik."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene