Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se istražuje

Policajci pronašli muškarca bez penisa: Ležao je u nesvijesti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Njemačka policija pronašla je u obiteljskoj kući u Herneu muškarca (66) u nesvijesti i s odgrizenim penisom. Policajci su oko 2 sata ujutro ugledali strašan prizor - muškarca kojem je nedostajao penis, a u kući je uz ozlijeđenog muškarca bio jedino pas.

Liječnici hitne pomoći muškarca su odvezli u bolnicu te su izjavili da mu je život bio u opasnosti, ali da mu je stanje sada stabilno. 

"Zbog teške ozljede i nejasne situacije policija je iste noći oformila tim koji istražuje cijeli slučaj", poručeno je iz policije. 

Pročitajte i ovo Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice

"Uopće ne znamo što se dogodilo. Genitalije još nisu pronađene. Nedostaje i oružje kojim je možda počinjen zločin", rekla je policija. 

"Sumnja se da je za sve kriv pas, koji je veličine Jack Russella, koji je odgrizao penis i pojeo ga. Također je moguća seksualna nesreća ili zločin", rekla je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osuđena je Monstruozna majka zatvarala sina u pseći kavez i mučila ga skoro do smrti: "Htjela sam ga lijepo odgojiti"

Pročitajte i ovo Lektorski dnevnik, ilustracija Rekla-kazala Iznenađenje u čekaonici: "Gospođo, Vi ste mi tako rekla...''

Glavni inspektor Frank Lemanis rekao je da je muškarac po dolasku u bolnicu stavljen u induciranu komu, piše Daily Mail.

"Liječnici su ga stavili u induciranu komu. Nadamo se da ćemo uskoro dobiti konkretnije odgovore i da ćemo moći razgovarati s muškarcem", poručio je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene