Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta istraga

VIDEO Pilot pukao pa sjekirom uništio rampu za parkiranje: "Htio sam ljudima pomoći da izađu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Američki pilot je uhićen nakon što je sjekirom uništio rampu na parkiralištu.

Pilot američke aviokompanije United Airlines optužen je da je sjekirom uništio rampu na parkiralištu za zaposlenike aerodroma u Denveru. Svoje ponašanje pokušao je objasniti pravdajući se da je pokušavao pomoći vozačima da izađu s parkirališta.

Kenneth Henderson Jones (63) optužen je da je više puta udario po metalnoj parkiranoj rampi, da ju je srušio i zatim pobjegao s mjesta incidenta kada je stigao nadzornik parkirališta koji je od Jonesa tijekom naguravanja uspio uzeti sjekiru. Policija ga je ubrzo nakon toga uhvatila u obližnjem polju i uhitila.

Pročitajte i ovo Meksiko se priprema za dolazak Hilaryja - 4 Vojska na terenu Uragan se približava SAD-u i Meksiku: Vjetrovi do 215 km/h, izdana upozorenja zbog katastrofalnih poplava

Pročitajte i ovo Policija Teške tjelesne ozljede Pijan pokušao preteći 76-godišnjeg biciklista, udario ga retrovizorom, a onda prebio i pobjegao

Jones je rekao da je oko šest vozila bilo jedno iza drugog pa je iz auta uzeo sjekiru da bi im pomogao da izađu s parkirališta.

"Kenneth je na početku rekao da je došao do točke puknuća", stoji u izvješću policije te se dodaje da će popravak rampe koštati oko 300 dolara, odnosno 275 eura, izvijestio je ABC.

Pilot je pušten nedugo nakon incidenta i ne odgovara na medijske upite. Iz United Airlinesa su objavili da je maknut sa zakazanih letova i da neće biti na poslu dok tvrtka ne obavi istragu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene