Obavijesti Video Pretražite Navigacija
razularena zabava

Procurila nova snimka sa zabave finske premijerke: Prisno pleše s nepoznatim muškarcem, testirala se na droge

Internetom kruži nova snimka finske premijerke na kojoj pleše s misterioznim muškarcem. Nakon njezine objave, Marin je potvrdila da se testirala na droge.

Finska javnost ponovno bruji o premijerki Sanni Marin, nakon što je u četvrtak internetom počela kružiti nova snimka njezina partijanja.

Na njoj Marin pleše s nepoznatim muškarcem. Dio medija navodi da se radi o glazbeniku Olavi Uusivirta, navodi Daily Mail.

 

Nedugo nakon što je najnovija snimka dospjela u javnost, finska premijerka organizirala je konferenciju za novinare, na kojoj je rekla da se testirala na droge

Rezultati će biti objavjeni idući tjedan.

Marin je ponovila kako nikada nije koristila narkotike, a novinarima je naglasila da nije napravila ništa protuzakonito.

"Čak ni u tinejdžerskim godinama nisam koristila nikakve droge", rekla je finska premjerka, dodajući da je radila test na droge kako bi otklonila zabrinutost.

Mlada finska premijerka u četvrtak je izjavila da je uznemirena zbog toga što su videosnimke njezina plesa i pjevanja na privatnim zabavama objavljene na internetu jer su namijenjene samo prijateljima.

Sanna Marin (36) je to rekla nakon što se dvominutni video njezina pjevanja i plesa s poznatim domaćim influencerima i umjetnicima proširio društvenim mrežama i finskim medijima u srijedu.

  Pročitajte i ovo Sanna Marin građani izrazili podršku Finska premijerka uznemirena zbog objave videa: "Samo smo se zabavljali na buran način. Bilo je alkohola, ali nije bilo droge"

Pročitajte i ovo Finska premijerka Sanna Marin Na videu javne osobe VIDEO Procurila snimka divlje zabave finske premijerke, ona odbila test na drogu: "Nemam što skrivati"

Isječci su izvorno objavljeni na privatnom Instagram računu. Marin, koja je u prosincu 2019. postala najmlađa čelnica vlade na svijetu, rekla je da je znala da je snimaju, ali nije mislila da će videozapisi postati javno dostupni.

"Ta su videa privatna i snimana u privatnom prostoru. Zamjeram što su dospjeli u javnost", rekla je Marin novinarima. Dodala je da ne zna tko ih je proslijedio.

Mnogi Finci izrazili su potporu mladoj premijerki zbog načina na koji spaja privatni život s visokom karijerom. No, list Helsingin Sanomat piše da je epizoda izazvala pitanja o njezinu prosuđivanju.

"Marin je možda postupila u dobroj vjeri, ali ovako lakovjerna ne bi smjela biti", napisao je list u uvodniku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene