Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treba pomoć

Krenula u potragu za ženom svome suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna Saudijka u potrazi je za drugom suprugom svog muža s kojim je i dalje u braku, te s kojim ima djecu. Kaže kako to radi da bi udovoljila Bogu.

Neimenovana žena iz Rijada svog supruga opisuje kao dobrog čovjeka koji zaslužuje još jednu ženu kako bi se njih dvije zajedno brinule o njemu, jer, kako kaže, ona zbog odgoja djece nema dovoljno vremena kako bi se njemu u potpunosti posvetila.

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma

'Ja sam u potpunosti ozbiljna. Tražim drugu ženu koja će mi pomoći brinuti se o mom mužu', kaže Saudijka koja je nedavno stekla prvostupničku diplomu iz islamskih studija, piše Emirates 24/7.

>> Facebook joj za prijateljicu predložio muževu drugu ženu!

'Samo želim udovoljiti svemogućem Bogu, jer je poligamija spomenuta u Kuranu. Samo se pridržavam islamskog učenja. Osjećam kao da u potpunosti ne izvršavam svoje dužnosti prema mužu jer sam preokupirana djecom', dodaje neimenovana žena.

Ovu se žena uskoro našla pod kritikom prijatelja i poznanika, no ona ne mari i kaže kako je njen cilj 'zadovoljiti Boga, a ne ljude'.
U islamu je muškarcima dozvoljeno imati četiri žene istovremeno, no žena može imati samo jednog muža.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene