Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hodala ulicama s djetetom povezanim pupkovinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Xochitl Parra, 17-godišnja amerikanka iz Long Beacha u Kaiforniji, prošlog je tjedna rodila sama kod kuće. Zatim je hodala četiri ulice do bolnice s novorođenčetom povezanim pupčanom vrpcom.

‘Bila sam malo nervozna kada je počeo porod’, rekla je Xochitl, koja je sada smještena u medicinskom centru St. Mary dok je u rukama držala sina Alejandra.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

Djevojka je rekla da je u srijedu ujutro, kada su počeli trudovi bila sama i počela se spremati za školu.

‘Osjetila sam da izlazi glava, pa sam sjela i tiskala da izađe’, izjavila je tinejdžerica.

Kućni je telefon bio isključen pa nije mogla nazvati 911, a susjede nije htjela buditi jer je, kaže, bilo rano ujutro. Umjesto toga, zamotala je tek rođeno dijete i pješice otišla u bolnicu.

‘Počela sam hodati, a zatim sam i trčala u bolnicu’, ispričala je.
 
‘U bolnicu je došla tinejdžerica i tražila je pomoć. U njoj je još bila posteljica, a dijete je bilo povezano s pupčanom vrpcom', ispričao je dr. Jose Perez koji ju je primio.

‘Mogli su iskrvariti do smrti, no hvala Bogu to se nije dogodilo. Ona je veoma pametna. Znala je što treba napraviti i odmah je došla u bolnicu’, rekao je Perez.

Parra koja pohađa srednju školu Long Beach Poly, rekla je kako je trudnoću držala u tajnosti jer se bojala da će je majka izbaciti iz kuće. No majka je prihvatila situaciju i pomoći će joj da se brine za dijete kako bi mogla završiti školu.

‘Na vijestima se često čuje o tinejdžerima koji rode pa novorođenčad bace u smeće. Srećom, ovo dijete je dobro i nadam se da će rasti u sretnoj obitelji. Dječak je dobro i voli jesti’, rekao je Peres.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene