Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća

Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Prema policiji, ozlijeđeno je 27 učenika u dobi od 14 do 15 godina, četiri ozbiljno. Odvezeni su u bolnicu, no životi četvero djece nisu u opasnosti.

Dvokatni autobus koji je prevozio srednjoškolce iz njemačkog grada Marburga sjeverno od Frankfurta doživio je nesreću u regiji Sauerland na putu prema Engleskoj.

Prema policiji, ozlijeđeno je 27 učenika u dobi od 14 do 15 godina, četiri ozbiljno. Odvezeni su u bolnicu, no životi četvero djece nisu u opasnosti, rekla je policija u nedjelju.

Pet nastavnika koji su bili u pratnji djece na školskom izletu, kao i vozač autobusa, prošli su neozlijeđeno, rekao je glasnogovornik policije u nedjelju. Međutim, mnogi su u stanju šoka.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Istraga u tijeku Detalji koji su pomogli rasvijetliti zločin: Na dan nestanka Danke Ilić 17 automobila ušlo u selo, a dva su bila ključna

Autobus koji je prevozio ukupno 73 osobe iznenada se prevrnuo rano u nedjelju na autocesti A45 blizu zapadnog njemačkog grada Wendena, prema izvješćima. Zaustavio se na tvrdoj i travnatoj površini.

Uzrok nesreće prvotno je ostao nepoznat, rekao je policijski glasnogovornik, no tim za očevid obavio je istraživanje na mjestu događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene