Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Depresija i shizofrenija

Djevojka izbola muškarca tijekom seksa na prvom spoju: "Ja sam Salma Hayek! Ovo je osveta za dron"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentica iz Teksasa Nika Nikoubin (23) na spoju je ubola nožem svog partnera tijekom seksa kao osvetu za američki napad dronom u kojem je ubijen iranski zapovjednik.

Kao osvetu za američki napad dronom u kojem je ubijen iranski zapovjednik, studentica iz Teksasa Nika Nikoubin (23) na spoju je nožem ubola svog partnera tijekom seksa.

Upoznali su se na aplikaciji za upoznavanje Plenty of Fish prije nego što su se odlučili naći radi seksa u hotelu Sunset Station 5. ožujka 2022. godine. Tijekom seksa Nikoubin je vezala oči svojoj žrtvi, a zatim ga ubola u vrat ružičastim kuhinjskim nožem koji je ponijela sa sobom.

Kaže kako je tijekom čina halucinirala da je ona lik Salme Hayek iz filma "Od sumraka do zore". Dobila je tri godine uvjetne zatvorske kazne jer je ubola u vrat Daniela Trevina tijekom seksa u hotelskoj sobi u ožujku 2022. Priznala je krivnju po dvije točke optužnice za lažno zatvaranje uz upotrebu smrtonosnog oružja.

Sutkinja Carli Kierny navela je Nikoubinine mentalne probleme kao razlog zašto joj je ponuđena uvjetna kazna u Teksasu. Patila je od teške depresije, shizofrenije i bipolarnog poremećaja.

Sucu je rekla da je bila silovana kad je imala 18 godina i da nije u potpunosti shvatila utjecaj koji je to iskustvo imalo na nju te da se njezino mentalno zdravlje pogoršalo. Također je tvrdila da je bila u ustanovi za mentalno zdravlje deset dana prije susreta s Trevinom u hotelu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gotovo kao lockdown VIDEO Kamere uspjele zabilježiti atmosferu ispred Prigožinova groba: Najstrože osiguranje i znatiželjnici s mobitelima

"Halucinirala sam da imam zmiju oko ramena"

"Bila sam u maničnu stanju uma. Pogledala sam se u ogledalo i pomislila kako je ova glumica zgodna, misleći da sam Salma Hayek. Halucinirala sam da imam zmiju oko ramena", opisala je.

Nikoubin je pobjegla iz hotelske sobe, ali ju je ubrzo uhvatila policija, piše The New York Post.

"To je otišlo toliko daleko da sam, čak i dok sam imala lisice na rukama, još uvijek mislila da sam taj lik. Mislila sam da ćemo zatim odigrati scenu sa skrbništvom. Kao, snimit ćemo tu scenu u zatvoru", kazala je Nikoubin.

Pročitajte i ovo Nacionalni park Plitvička jezera Tragedija u Nacionalnom parku Poginula žena na Plitvicama: Odvojila se od grupe i pala niz strminu u jezero

Tijekom ispitivanja, Nikoubin, koja je u SAD došla iz Irana s 12 godina, rekla je detektivima da je prolijevala američku krv iz "inata i osvete" zbog američkog ubojstva iranskog vojnog vođe, Qasema Soleimanija.

"Ne vjerujem u stvari koje sam rekla te večeri. To nije u okviru mojih političkih stavova niti političkih stavova moje obitelji", rekla je.

Tvrdi da je u to vrijeme bila bez lijekova. Brani se izjavom da je postala svjesna svog čina tek šest tjedana kasnije dok je bila u zatvoru.

Na suđenju je njezin odvjetnik rekao da je uzrok njezino loše mentalno stanje i okrivio njezinu psihotičnu epizodu. "Halucinirala sam. Bila sam pod utjecajem alkohola. Nisam radila ono što su me roditelji učili. Sve to zajedno, dovelo je do toga da sam imala maničnu epizodu. Shizofrenija i bipolarni poremećaj. Sve to prije mog uhićenja", zaključila je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene