Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo kao lockdown

VIDEO Kamere uspjele zabilježiti atmosferu ispred Prigožinova groba: Najstrože osiguranje i znatiželjnici s mobitelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Ovo je vjerojatno rusko groblje s najstrožim osiguranjem." Tim je riječima opisano mjesto gdje je pokopan šef Wagnera Jevgenij Prigožin.

BBC-jeva novinara Stevea Rosenberga zanimalo je kako izgleda groblje poginulog šefa grupe Wagner Jevgenija Prigožina.

Iako je novinarskim ekipama bilo zabranjeno ući do samog mjesta gdje je Prigožin sahranjen, kamere su uspjele zabilježiti sigurnosne snage koje čuvaju grob.

Ispred su tako viđene vojska i policija, kao i znatiželjnici koji su fotografirali groblje u Sankt Peterburgu, lokaciju koja je ostala u tajnosti do samog dana pogreba održanog u utorak.

Pročitajte i ovo Nacionalni park Plitvička jezera Tragedija u Nacionalnom parku Poginula žena na Plitvicama: Odvojila se od grupe i pala niz strminu u jezero

"Ovo je vjerojatno rusko groblje s najstrožim osiguranjem. Policajci su na svakih pet metara. Ovo je gotovo kao lockdown", izvijestio je Rosenberg te video podijelio na svom profilu na platformi X (bivši Twitter).

"Oproštajna ceremonija" od šefa Wagnera održala se iza zatvorenih vrata, rekli su njegovi glasnogovornici u utorak. Avion Embraer Legacy 600 srušio se u srijedu u blizini ruskog Tvera nakon što je poletio iz Moskve. Mlažnjak nije pokazivao znakove problema sve do iznenadnog pada primljene visine u posljednjih 30 sekundi, pokazuju podaci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene