Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIVLAČE PAŽNJU

Jedna kandidatkinja svoje lice stavila je na pivo, a Blaženko Boban svojim promotivnim materijalom zapalio je društvene mreže

Aktualno Galerija Promotivno pivo Andree Jerenić, kandidatkinje za gradonačelnicu Zaboka - 1 Promotivno pivo Andree Jerenić, kandidatkinje za gradonačelnicu Zaboka - 1 Foto: DNEVNIK.hr Promotivno pivo Andree Jerenić, kandidatkinje za gradonačelnicu Zaboka - 2 Promotivno pivo Andree Jerenić, kandidatkinje za gradonačelnicu Zaboka - 2 Foto: DNEVNIK.hr Članovi Živog zida Članovi Živog zida Foto: DNEVNIK.hr +0 Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju Galerija 1/4 >>
Kampanja za izbore već je uvelike krenula - od upaljača, kemijska, majica pa sve do piva.

Nakon priče o požaru - osvanuo je slogan Blaženka Bobana - na upaljačima. I zapalio društvene mreže. Uz upaljače, olovke i majice pronašli smo još neobičnog promidžbenog materijala. Jedna je kandidatkinja svoju sliku stavila na limenke piva.

Društvene mreže zapalio je upaljač. I nije neuobičajeno da kandidati, kao promidžbeni materijal dijele upaljače, no ovaj je izazvao lavinu reakcija zbog nedavnih izjava kandidata Blaženka Bobana. Na njemu poruka: ''Neka djela govore''. Podsjetimo, nedavno je o svojim djelima govorio sam Boban - raspravljalo se - je li ili nije sudjelovao u insceniranju požara u Saloni na filmskom setu prije 16 godina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TIJEKOM POLICIJSKE AKCIJE Pucnjava u Rio de Janeiru: Najmanje 25 ubijenih, među njima i policajac

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''VIDE ME KAO IZRAVNU PRIJETNJU'' Milanović nastavlja paljbu po HRT-u: ''Proizvodit ćete ljepšu stvarnost i prokazivat nepodobne sve dok je moć kod Plenkovića jer zato vas ima''

''Naravno da nisam sudjelovao jer se radi o tome da je dan ranije nagoreno dvije daske. I meni to bio povod da odem u ministra'', rekao je kandidat za župana Splitsko-dalmatinskoj županiji, Blaženko Boban.

Iz policije, kažu, u tom je slučaju nastupila zastara, a aktualni župan i kandidat danas nije želio pred kamere na tu temu. Iz njegova nam stožera autentičnost upaljača nisu željeli potvrditi ni demantirati.

Poručili su samo ''Sačekajmo kraj izbora, svima će sve biti jasno.'' Pitali smo komunikacijsku stručnjakinju - kako bi ova priča mogla utjecati na uspjeh kandidata.

''Definitivno je privukao pozornost. Naime, najgore što se političaru može dogoditi je da mu kandidatura prođe nezapaženo. Tako da je svima njima vrlo važna vidljivost. Ako je još na neki način povezana s duhovitošću, mogla bi imati i pozitivan odjek'', govori Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju.

Cijeli slučaj dobro je nasmijao i predsjednika države, Zorana Milanovića.

''Dobro da nije gradonačelnik Dubrovnika, ha-ha-ha, da ne zapali Dubrovnik da ih spriječi da snimaju Igru prijestolja, ha-ha'', komentirao je Milanović.

A ima još kandidata s neobičnim promidžbenim materijalima. Andrea Jerenić, kandidatkinja Živog zida za gradonačelnicu Zaboka građane poziva na pivo, a na limenku je stavila - svoju fotografiju.

''Pivo je naše, craft, domaće pivo htjeli smo pokazati da ćemo kada postanem gradonačelnica poticati domaću proizvodnju, OPG-ove i agroturizam. Željela sam građanima poručiti da ću ostati svoja, jedinstvena, otvorena i pristupačna za sve njih'', izjavila je Andrea Jerenić, kandidatkinja Živog zida za gradonačelnicu Zaboka.

Pročitajte i ovo Renato Petek "Neočekivan zaplet" Petek na Facebooku: "Ženi koja se požalila na buku sljemenske žičare izgorio automobil"

Pročitajte i ovo Zagrebačka škola, ilustracija - 2 POZVANA POLICIJA Incident u zagrebačkoj osnovnoj školi: Zaposlenik se prešetavao sa zračnom puškom?

''Političari uvijek tijekom izbora nastoje se približiti se biračima, smanjiti distancu između sebe i njih, pokazati se kao jedni od njih koji idu na pivu, na kavu i pokazati tu pristupačnost, koja će očito biti, barem žele poručiti, i njihova kvaliteta tijekom mandata'', objasnila je Kišiček.

Rezultat izbora pokazat će jesu li u svojim namjerama i uspjeli.

 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene