Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

kreće u nedjelju

Vlada osigurala katamaran za povratak hrvatskih državljana iz Ancone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada RH osigurala je i repatrijacijsku liniju katamaranom za povratak hrvatskih državljana iz talijanske luke Ancona, a polazak je planiran za nedjelju, 5. travnja.

U koordinaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova te Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, hrvatska je Vlada osigurala repatrijacijsku liniju katamaranom „Jelena“ iz flote nacionalnog linijskog prijevoznika Jadrolinije na relaciji Zadar-Ancona-Zadar, kako bi se hrvatski državljani koji se privremeno nalaze u Italiji vratili u Hrvatsku, objavljeno je u petak na službenoj Vladinoj stranici koronavirus.hr.

Pročitajte i ovo Učionica, ilustracija - 2 80 posto djece vratilo se u škole Kako je prošao povratak u škole i vrtiće: "Predugo je to trajalo bez djece, bez prijatelja, bez veselja" Slika nije dostupna vratili se radnici Slavonija postala novo žarište koronavirusa: "Izgleda da je Švedska postala problem nama"

Polazak katamarana iz luke Ancona planiran je u nedjelju 5. travnja u 15 sati, dok je povratak u zadarsku luku Gaženica predviđen za 18:30. Karte se kupuju na katamaranu.

Kao što je već najavljeno, Vlada RH osigurala je repatrijacijske komercijalne letove za povratak hrvatskih državljana iz Italije, Portugala, Španjolske i Švedske, koji su planirani u subotu 4. travnja u popodnevnim satima, navodi se na stranici koronavirus.hr. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene