Obavijesti Video Pretražite Navigacija
je li mu uspjelo?

Kakva mašta! Muškarac na sudu izmislio priču o koronavirusu da bi odgodio ročište: ''Došao sam iz Italije...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je mlađi muškarac u četvrtak na Općinskom sudu u Splitu izmislio priču o koronavirusu vjerojatno kako bi mu se odgodilo suđenje za krađu.

''Došao sam jučer trajektom Marko Polo iz Ancone...'', započeo je mladi muškarac priču na Općinskom sudu u Splitu, na kojem mu se sudi za kazneno djelo krađe. Prvu nelagodu sutkinje, ali i ostalih prisutnih u sudnici malo je ipak umirila njegova izjava da je pušten kući jer mu je nalaz krvi bio negativan na koronavirus.

Pročitajte i ovo Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život" Slika nije dostupna 29 OSOBA U KARANTENI Splitsku karantenu čuvaju i policajci: "Zna se vrlo dobro tko može ulaziti i kakva su pravila"

Međutim, izvršenom provjerom kod epidemiološke službe došlo se do podatka da, prema njihovoj evidenciji, ta osoba nije ni bila na trajektu Marko Polo. Utvrđeno je i da krvne pretrage putnicima nisu rađene, već su svi putnici upućeni u karantenu/samoizolaciju.

Rasprava na sudu je odgođena, ali ne zbog izmišljene priče o koronavirusu, već zato što se svjedok nije pojavio na suđenju.

Kako je došao na ideju da izmisli priču o virusu, nije poznato, kao ni to što je točno htio postići. Ipak, kako neslužbeno doznajemo, mladić inače radi u Italiji, pa nije baš sve izmislio.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene