Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAZVAO GA KLOŠAROM?

Bandić komentirao prijavu protiv Tedeschija mlađeg: "Pojedinačni bedak na ulici neće me smetnuti da radim svakodnevno"

Milan Bandić nosi masku naopako
Milan Bandić nosi masku naopako DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milan Bandić nosi masku naopako Galerija 1/1 >>
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić potvrdio je incident koji se prema pisanju Nacionala dogodio 11. svibnja u podsljemenskoj zoni.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podnio je kaznenu prijavu protiv Emila Tedeschija, sina istoimenog poduzetnika i predsjednika uprave Atlantic Grupe, objavio je Nacional.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Uplašio se zbog jedne stvari Vučić neviđeno nahvalio Milana Bandića te otkrio dosad nepoznate detalje njihova susreta: "On je bio Einstein" Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu

Bandić je komentirao incident na današnjoj konferenciji za novinare Stožera Grada Zagreba.

"Vidite da je gradonačelnik živ i zdrav,  pojedinačni bedak na ulici neće me smetnuti da radim svakodnevno. Gradonačelnik je živ i zdrav, a uskoro će bolje i govoriti", rekao je Bandić odgovarajući na pitanja o incidentu na konferenciji za novinare Stožera Grada Zagreba.

Nacional tvrdi kako je Milan Bandić prijavio 24-godišnjaka zbog bizarnog incidenta u prometu. Bandić tvrdi da je mu je Tedeschi namjerno obijesnom vožnjom ugrozio život i prijetio.

Incident se dogodio 11. svibnja u večernjim satima u podsljemenskoj zoni, dok se Bandić vozio sa suradnikom Robertom Ljutićem, koji je o svemu sastavio opsežnu izjavu i konstatirao: "Bandić je bio vidno uzrujan, Tedeschi mu je verbalno prijetio i nazvao ga klošarom."

Bandić navodno tvrdi da ga je bilo strah Tedeschija mlađeg, zbog čega je morao doktoru. "Obuzeo me strah, naganjao me ogromnim blindiranim autom. Potražio sam liječničku pomoć", piše Nacional.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene