Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burno otvorenje Floraarta

Bandić na Bundeku dočekan zvižducima i transparentima: "Poglavico, ne želimo živjeti u rezervatu“

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dočekan je zvižducima građana (Foto: Dnevnik.hr)
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dočekan je zvižducima građana (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dočekan je zvižducima građana (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dočekan je zvižducima građana na otvorenju Floraarta na Bundeku.

Zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića nezadovoljni mještani zagrebačkog naselja Petruševec dočekali su zvižducima i transparentima na kojima je pisalo: "Poglavico, ne želimo živjeti u rezervatu" i "Izdali ste Petruševčane".

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

Mještani Petruševca prosvjedovali su početkom travnja nezadovoljni najavom doseljavanja socijalno ugroženih, mahom romskih obitelji u njihov kvart.

Petruševčani su se tada okupili na Kvaternikovu trgu zbog najave da će se u objekt u njihovu naselju useliti socijalno ugrožene obitelji. Podsjećaju na to da je grad prije petnaestak godina tu zgradu kupio kako bi u njoj uredio tehnološki park.

Tvrde da nemaju zadovoljavajuću infrastrukturu te da škola ne može primiti još stotinjak djece, koliko ih, prema njihovim tvrdnjama, treba doći.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene