Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Povjerenstvo ozbiljno radi'

Vukelić: Još se ne zna točan uzrok pada MIG-ova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Branko Vukelić rekao je u Mariji Bistrici kako se još ne zna uzrok pada dva zrakoplova Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Dodao je  kako povjerenstvo ozbiljno i uz angažman brojnih ljudi radi na tome. 'Želio bih obavijestiti javnost da povjerenstvo zaista ozbiljno radi jer smo angažirali stotinjak ljudi, a znamo i da na tom području postoji opasnost od mina', rekao je ministar Vukelić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nema dokaza tehničkog kvara' Vukelić: Idući mjesec očekujem rezultate istrage pada dvaju MIG-ova Slika nije dostupna Naslovnica s MIG-ovima uzburkala strasti Policija čuva zgradu Novosti

'Vrlo je kompleksan rad povjerenstva, ali očekujem da rad povjernstva neće biti dug kao što je obično, te da neće raditi mjesecima, nego tjednima. Tek nakon završetka rada povjerenstva, znat ćemo točne uzroke pada zrakoplova', rekao je ministar Vukelić nakon vojno - redarstvenog hodočašća, odgovarajući na upit novinara o radu povjerenstva za istragu nesreće pada dva MIG-a HRZ-a.

>> MORH: Većina ostataka MIG-ova prevezena u Pleso

>> Umirovljenim pilotima poručeno da o MIG-ovima šute

Vukelić je ponovio da Hrvatska ima izuzetne pilote i pilotsku školu, poznatu u svijetu, te da se radi o pravim profesionacima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene