Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆEN JE

Dobio je paprenu kaznu: 36-godišnjak bez vozačkog ispita i s 3 promila alkohola u krvi bježao policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač pod utjecajem alkohola od 3,04 promila u krvi, bez položenog vozačkog ispita bježao je policajcima PU ličko-senjske. Naposljetku je uhićen i izrečena mu je kazna.

Policijski službenici PU ličko-senjske jučer su u mjestu Kompolje zaustavljali automobil gospićke registracijske oznake, no 36-godišnji se vozač oglušio na svjetlosne i zvučne signale i nastavio je vožnju.

Uspjeli su ga zaustaviti u mjestu Švica te je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 3,04 promila te da nema položen vozački ispit.

Pročitajte i ovo PRH Zoran Milanović I predsjednik na turneji Milanović o zabrani rada nedjeljom: "To je predizborna finta, ništa se neće promijeniti. Ljudi rade do iznemoglosti"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stanodavci mu ne žele prijaviti prebivalište Sve o prijavi boravišta i prebivališta: Zakoni, kazne i procedure

Vozač je uhićen te mu je izrečena kazna od 24.000 kuna zbog vožnje pod utjecajem alkohola i jer nema položen vozački ispit, kao i kazna zbog nepostupanja po znakovima ili naredbama policijskih službenika u iznosu od 3000 kuna.

''Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise, a posebice vozačima da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića'', apeliraju iz policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene