Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neobičan oglas

Vlasnik vile na Jadranu nudi besplatan smještaj i režije tijekom cijele godine: "Kvaka je u tome da ovo ide u moju korist"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Besplatan smještaj u Splitu tijekom cijele godine i plaćene režije, a u sezoni preseljenje u studio-apartman - to su uvjeti koje vlasnik novogradnje nudi u svom oglasu, a sve što traži je održavanje objekta.

Vlasnik novogradnje izgrađene prije šest godina u predgrađu Splita nudi besplatan smještaj i plaća režije bilo kome tko će zauzvrat uređivati bazen i vrt. 

Muškarac koji je već 20 godina u turizmu tom istom nekome plaćat će i režije, ali postoji i uvjet - da se u vrijeme sezone iseli iz objekta. No ni tu nije priči kraj jer za tih nekoliko mjeseci osigurava i opremljeni studio-apartman koji je namijenjen osoblju objekta. 

U svoj je oglas u grupi na Facebooku napisao: "Besplatan smještaj u zamjenu za održavanje bazena i okoliša za jednu osobu ili par u objektu u predgrađu Splita. Pet mjeseci smještaj u opremljenom studio-apartmanu, a ostatak godine u jednom od stanova u objektu. Plaćeni svi režijski troškovi. Mogućnost i dodatne zarade tijekom sezone."

Vlasnik objekta, koji je želio ostati anoniman, za Slobodnu Dalmaciju rekao je da on živi u Dubrovniku, a opciju besplatnog smještaja želio je ponuditi nekome tko se stalno može brinuti o prostoru. 

"Priča je zapravo vrlo jednostavna. Kvaka je u tome da ovo ide u moju korist, odnosno moj poslovni interes, stoga je zadovoljstvo obostrano. Dobro osobi koja se useli, dobro meni.

Ja sam već 20 godina u turizmu i moram imati povjerenja u ljude. Susreo sam se prije nekoliko godina i s krađom u apartmanu, a vrlo smo brzo otkrili lopova. Prostor ima kamere, a naravno da će osoba dati svoje podatke, prevencije radi.

Smatram da osoba koja ide nešto loše napraviti, ukrasti ili se, recimo, ogluši na jedini uvjet koji sam postavio u oglasu, zapravo radi sama sebi štetu. Ja ću lako naći zamjenu, a oni će teško pronaći bolje uvjete", ispričao je.

Kandidata već ima, a kada obavi razgovore, odlučit će tko će useliti. Objekt ima blagovaonicu, prostor za sjedenje, kuhinju s odgovarajućim kuhinjskim aparatima, terasu i/ili balkon s pogledom na more, kupaonicu s kadom ili tušem, privatni parking - sve što je potrebno za ugodno stanovanje, piše Slobodna Dalmacija.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene