Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Kako bi danas mogao izgledati Ratko Mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su objavljene snimke Radovana Karadžića koji je kao dr. Dabić hodao po stručnim seminarima, počinje potjera za Ratkom Mladićem.

Psihijatar Herman Vukušić koji je pogodio gotovo sve detalje oko skrivanja odbjeglog generala Koradea, sada otkriva kako bi mogao izgledati Ratko Mladić i u koga bi se mogao prerušiti?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liječio autističnog dječaka Karadžić iz Haaga provjerava zdravstveno stanje pacijenta? Slika nije dostupna VIDEO: Tko je pomagao dr. Dabiću?

Vlasnik plantaže cvjetnih sadnica, vozač šlepera ili možda baletan? S gustom bradom, naočalama ili bez kose, Ratko Mladić može biti bilo tko. Ipak, sve je izglednije da se sijedi starac krije iza profesije, bliske svojoj.

- Ne bi me iznenadilo da se skriva pod krinkom umirovljenog državnog službenika odnosno vojnog lica ili da je umirovljeni konzultant neke zaštitarske tvrtke ili bilo koje djelatnosti koja je u vezi sa vojskom i policijom, rekao je Herman Vukušić, psihijatar.

Za razliku od otkačenog „gurua Karadžića" koji je pričom o kvantnoj tjelesnoj energiji uspješno zakamuflirao pravo lice, Vukušić vjeruje da se Mladić malo više potrudio.

- On će iskoristiti sve mogućnosti pa čak možda i estetske ili plastične kirurgije kako bi što više zamaskirao svoj prirodni izgled, dodaje Herman Vukušić.

Tako je i vrlo vjerojatno da je upadljive plave oči zamijenio lećama u boji, uklonio madeže, razne oznake i tetovaže. Iza grubog lica zločinca s izražajnim crtama lica, kaže Vukušić, tako bi mogla nastati maska blage i mile osobe. 

Ako je doktor Dabić mogao biti čest gost u krčmi Luda kuća, i dobro prerušen Mladić sada vjerojatno komotno hoda ulicama Beograda i izruguje se državnim organima.

- Mladić se sigurno jako dobro stopio sa svojom okolinom, ma gdje ta sredina bila. I da ljudi kao što su mislili za Karađića misle da je samo neki običan građanin iz susjedstva i da je jedan od normalnih mirnih susjeda, kaže Herman Vukušić.

Priča o doktoru Dabiću definitivno je nadmašila i najbolje kino-hitove. Može li Mladić biti bolji?

Više nas ništa ne može iznenaditi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene