Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srebrna Hrvatska

Ovako cijela Hrvatska slavi svoje viceprvake: ''Osjećaj je kao da smo prvaci, svaka čast! Vi ste naši pobjednici!''

Navijači u Zagrebu (Dnevnik.hr)
Navijači u Zagrebu (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija Navijači u Splitu (Dnevnik.hr) Navijači u Splitu (Dnevnik.hr) Navijači u Zagrebu (Dnevnik.hr) Navijači u Zagrebu (Dnevnik.hr) Navijači u Osijeku (Dnevnik.hr) Navijači u Osijeku (Dnevnik.hr) Navijači u Osijeku (Dnevnik.hr) Navijači u Osijeku (Dnevnik.hr) +0 Navijači u Osijeku (Dnevnik.hr) Galerija 1/5 >>
Nogometna groznica trese cijelu Hrvatsku, a reporteri Dnevnika Nove TV zabillježili su emocije navijača u brojnim hrvatskim gradovima.

Slavonija je posebno emotivno proživljavala ovu nogometnu dramu, a Osijek će slaviti duboko u noć. I drugo je mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu, poručuju - odlično!

Pročitajte i ovo Hrvatski Argentinci ili argentinski Hrvati - 2 USUSRET SPEKTAKLU Za koga će navijati hrvatski Argentinci, a za koga argentinski Hrvati? "Ne, nema dvojbe" Srna Bijuk s navijačima STIŽE POJAČANJE Navijači putuju u Katar: "Spavanje nas ne zanima, želimo napraviti dobru atmosferu, nije problem ni izgubiti glasnice"

U trenutku kada su počeli padati golovi u Splitu je bilo zaista ''furiozno'', izvijestila je reporterka Sofija Preljvukić.

''Gospari'' i njihovi gosti itekako su se iskazali u navijanju. Na Stradunu se navijalo za Hrvatsku i bilo je lijepo čuti strance kako pjevaju naše pjesme. I Dubrovnik slavi drugo mjesto Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

U pulskoj areni ozračje je sjajno, nikada nije okiupila više navijača.

Izvještaj iz najvećih hrvatskih gradova pogledajte u priloženim videima.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene