Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Životinju preuzela veterinarska služba

Unukov staford izgrizao baku do smrti: ''Susjed je čuo lavež psa''

Nakon što je pas do smrti izgrizao stariju ženu, policajci provode kriminalističko istraživanje nad unukom.

U utorak 30. siječnja u ranojutarnjim satima policija je zaprimila dojavu kako je u stanu na području Bulevara u Zadru pronađena mrtva ženska osoba u dobi od 82 godine s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

U stanu je također zatečen i pas pasmine američki staford, vlasništvo člana obitelji. Neslužbeno se doznaje da pripada unuku. 

Na mjestu događaja policijski službenici proveli su očevid, dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska služba.

Pročitajte i ovo Ilustracija objavila policija Detalji jezivog zločina: Muža otrovala lijekovima pa ga s 19-godišnjim ljubavnikom ubacila u auto i izbola nožem. Našli su ga zavezanog u šumi

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon dojave Splitski policajci pred kućom pronašli teško ozlijeđenu ženu, u kući mrtvog psa: Tragaju za napadačem

Policajci Policijske uprave zadarske u suradnji s nadležnim županijskim državnim odvjetništvom u Zadru u službenim prostorijama policije provode kriminalističko istraživanje nad jednim hrvatskim državljaninom u vezi s kaznenim djelom iz domene kaznenih djela protiv opće sigurnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u bolnici Muškarac (37) pretukao i teško ozlijedio tinejdžera koji ga je slučajno okrznuo na klizanju

Temeljem naloga državnog odvjetništva na Odjelu patologije provedena je obdukcija nad tijelom ženske osobe, kojom je utvrđeno da je preminula od posljedica ugriza psa.

"Taj staford je više puta, koliko sam čuo, bio u stanu kod starice i nemam informaciju je li bio agresivan. Priča se da je sad prvi put ostavljen na samo s njom, no drugi kažu da to nije istina. Navodno je susjed čuo lavež i prijavio, ali tko će znati što je zapravo bilo", rekao je jedan od susjeda za Večernji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene