Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon dojave

Splitski policajci pred kućom pronašli teško ozlijeđenu ženu, u kući mrtvog psa: Tragaju za napadačem

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Nakon dojave o nasilnom obiteljskom ponašanju policajci su izišli na teren te pronašli teško ozlijeđenu ženu i mrtvog psa.

U utorak oko 23:50 zaprimljena je dojava o nasilnom ponašanju osobe u obitelji.

Kako je izvijestila PU splitsko-dalmatinska, policajci su odmah izišli na mjesto događaja te ispred obiteljske kuće zatekli žensku osobu s vidljivim ozljedama.

Pročitajte i ovo Dmitrij Medvedev Veliki apetiti "Ovo nije sporna regija, ovo je Rusija", poručio je Medvedev pa sablaznio još jednog premijera: Najavio da tamo šalje novo oružje

Pročitajte i ovo Mario Banožić Neslužbeno Tri mjeseca kasnije: Banožić odstupio s pozicije predsjednika županijskog odbora HDZ-a

U potrazi za osobom koja se povezuje s napadom pregledana je obiteljska kuća, ali osoba nije zatečena te se i dalje traga za njom.

Pročitajte i ovo Prosvjed novinara u Splitu "Zakon opasnih namjera" Novinari prosvjedovali protiv lex AP: "Plenki je malo nervozan"

U kući je uočen i mrtav pas. Slijedi obavljanje očevida i utvrđivanje svih činjenica i okolnosti. Ženskoj osobi pružena je liječnička pomoć te su joj utvrđene teške tjelesne ozljede.

U tijeku kriminalističko istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene