Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napad u baru

Pas napao 5-godišnjaka, majka opisala horor koji su prošli: "Vidjela sam da mu je cijelo lice otkinuto"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Petogodišnji Kaelan Rockey završio je s 13 razderotina na licu i vratu, zbog kojih je morao na hitnu operaciju, nakon što ga je na Božić prošle godine u pubu napao pas u tipu njemačkog ovčara.

Majka Kaelana Rockeyja (5) za britanske medije ispričala je horor koji je prošla sa sinom na Božić kad ga je u pubu u engleskom Stoke-on-Trentu napao pas s kojim se, kaže ona, ranije mazio.

"Nisam ni stigla ući u bar. Čula sam ga kako vrišti, potrčala sam iza ugla. Vidjela sam da mu je cijelo lice otkinuto. Onda je do mene dotrčala žena i rekla da ga je napao pas", ispričala je Charlene.

Dječak je završio na hitnoj operaciji s 13 razderotina na licu i vratu. Majka tvrdi da dječak nije isprovocirao životinju i dodaje kako se to i vidi na snimkama nadzornih kamera. Snimka pokazuje kako je dječak prišao psu i pomazio ga te se počeo udaljavati kad ga je pas napao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova meka Kako je hrvatski grad postao raj za prostitutke iz Južne Amerike? Mnogi stanodavci nemaju pojma što im se događa u stanovima

"Ljuta sam jer policija nije uzela psa vlasniku. Očito je da je pas imao namjeru ubiti. To nije nimalo lijepo", kazala je Charlene. Vlasnik psa sam je pristao na razgovor s policijom o incidentu, a očitovat će se 20. siječnja.

Dječak je otpušten na kućnu njegu idućeg dana nakon operacije, ali Charlene ističe da sad pati od noćnih mora i boji se posjetiti farmu na koju je prije obožavao ići, prenosi Daily Mail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene