Obavijesti Video Pretražite Navigacija
hvala na svemu

Tužna godina bez omiljenog Bage: Sjećamo se dragog kolege koji više nije s nama

Mislav Bago
Mislav Bago Foto: Dnevnik Nove TV
Prije točno godinu dana iznenada nas je napustio višestruko nagrađivani novinar, reporter, urednik i politički komentator Nove TV Mislav Bago koji je ostavio neizbrisiv trag...

Prošlo je točno godinu dana od kad nas je iznenada u 49. godini napustio Mislav Bago, nagrađivani novinar i urednik Nove TV.

Mislav Bago bio je omiljeno televizijsko lice, a u hrvatskom novinarstvu ostavio je neizbrisivi trag. Novinarstvo je živio kao poziv i imao je upečatljiv stil rada kojim je uvelike doprinio demokraciji. Nije se libio postavljati prava pitanja, a u centru njegova rada uvijek su bili građani i njihova dobrobit.

Specijalizirao se za unutarnju politiku, rad Vlade i Sabora, a od 1995. sudjelovao je u stvaranju svih izbornih emisija i aktivno pratio sve procese vezane uz izbore.

Dobitnik je niza nagrada za svoj rad, a posljednja u nizu je Nagrada Otokar Keršovani za životno djelo koju mu je postumno dodijelilo Hrvatsko novinarsko društvo (HND).  

Mislav Bago, naš Mimi, bio je omiljeni kolega i urednik i ostavio je veliku prazninu na Novoj TV. Hvala svima koji ga se sjećaju i hvala njemu na svemu što nas je naučio. Jako nam nedostaje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene