Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kreativci svih uzrasta

Nin: Snimili smo jednu od najboljih ljetnih razbibriga za turiste

U Ninu održan 4. Festival pijeska (Foto: Dnevnik.hr) - 3
U Ninu održan 4. Festival pijeska (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija U Ninu održan 4. Festival pijeska (Foto: Dnevnik.hr) - 2 U Ninu održan 4. Festival pijeska (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr U Ninu održan 4. Festival pijeska (Foto: Dnevnik.hr) - 3 U Ninu održan 4. Festival pijeska (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 U Ninu održan 4. Festival pijeska (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/3 >>
Pješčane plaže najstarijeg hrvatskog grada Nina postale su galerija skulptura od pijeska.

Motivi skulptura na pijesku u Ninu su različiti - od grada Nina do morskih sirena. Festival pijeska održan je četvrti put u svrhu promocije ninskih pješčanih plaža.

Pročitajte i ovo Konkretne turističke brojke - 3 Turizam u Hrvatskoj Po Uskrsu se sezona poznaje: Uspoređujući ovaj datum s lanjskim, gostiju je nešto manje, ali zbog jedne stvari taj podatak ne treba zabrinjavati Ronjenje može biti opasno PRAVILA SU ZAKON Opasnosti koje skrivaju morske dubine: Iskusni ronilac otkriva koja su tri osnovna pravila za sve koji žele uživati u ronjenju

Okupio je kreativce svih uzrasta, a najbolja ostvarenja birali su umjetnici, domaći i turisti. Autori najboljih skulptura dobili su zanimljive nagrade.

''Željeli smo napraviti skulpturu poput one u gradu. Ovdje je sve povijesno pa smo i mi odlučili napraviti povijesni spomenik'', rekao je turist iz Nizozemske.

''Jako nam je vruće, ali bilo je lijepo izrađivati skulpture'', rekla je turistica iz Nizozemske.
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene