Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nanijeli značajnu štetu

Radili su prekovremeno: Serija provala za blagdane, ovaj dan im je omiljen

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Iako je za mnoge blagdan Božića neradni dan, provalnici u Zagrebu su tijekom božićnih blagdana radili prekovremeno te nanijeli štetu od više tisuća eura.

Na zagrebačkom području tijekom božićnih blagdana dogodile su se četiri provale, javlja zagrebačka policija, a najviše se provala dogodilo upravo na Badnjak.

Jedna provala dogodila se u Maksimiru, jedna u Zaprešiću, jedna na Trešnjevci te jedna u Susedgradu.

U Maksimiru je u ulici Dragutina Albrechta nepoznati muškarac provalio u stan te ukrao novac i nakit. Provala se dogodila između 18. i 23. prosinca, a očevid je izvršen na sam Božić. Vlasniku stana, mađarskom državljaninu, nanesena je šteta od više tisuća eura

Pročitajte i ovo Novočerkask Važan udarac FOTO Objavljene slike ruskog broda koji su pogodili Ukrajinci: "Vjerojatno je bio krcat vojnicima"

Pročitajte i ovo Bolnica Al Šifa Rat do kraja Netanyahu pojačao napade dok Palestinci oplakuju mrtve: "Godine patnje, oduzeta nam je zemlja, a naši ljudi su poklani"

U Zaprešiću u Ulici Ante Starčevića nepozanti je počinitelj provalio  u kuću 51-godišnjaka na Badnjak 24. prosinca. Ukraden je nakit i novac, a materijalna šteta iznosi više tisuća eura

U II. Trebevićkom ogranku na Trešnjevci je ukraden nakit. Na Badnjak nepoznat muškarac provalio je u kuću 47-godišnjka te ukrao nakit u vrijednosti nekoliko tisuća eura

U Susedgradu je,na Samoborskoj cesti, također 24. prosinca, nepoznata osoba provalila u stan 33-godišnjaka te ukrala novac i drugu imovinu. Materijalna šteta iznosi više tisuća eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene