Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na liječenju matičnim stanicama

Taša od rođenja ne izlazi iz bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malena Taša Čiča, stara svega četiri mjeseca, na liječenju je s mamom Mašom u dalekom Pekingu. Taša je rođena s teškim neurološkim oštećenjem, a od rođenja u domu nije boravila više od 10 dana.

Djevojčicu je majka Maša, inače samohrani roditelj, odvela na petotjedno liječenje u Kinu kako bi joj pomogla da jednog dana, uz pomoć terapije matičnim stanicama, bude normalno i zdravo dijete.

Pročitajte i ovo Majka oboljele djevojćice Sanja Matijević Rončević (Foto: Dnenvik.hr) Građani još jednom pokazali veliko srce Majka malene Mile na vijest o pronalasku tri potencijalna donora krvotvornih matičnih stanica: "Za Milu to znači život i potencijalno izliječenje" Slika nije dostupna Oporavlja se 'Dobro sam', poručuje Clinton na Twitteru

Njezina baka Sonja Čiča obratila nam se za pomoć svojim pismom kojim moli da skromnim prilozima pomognemo Taši da dobije onoliko terapija koliko će joj biti potrebno. Samo jedno ubrizgavanje u Pekingu, kako nam je rekla, stoji 30.000 dolara, a liječnici još uvijek ne znaju koliko će zaista ubrizgavanja Taši trebati.

Želite li pomoći malenoj Taši možete to napraviti uplatom na račun otvoren u Raiffeisen banci na ime Maša Čiča, Primorje 47, Bakar.

Broj kunskog računa: 2484008-3234146994

Broj deviznog računa: 2484008-4210997849

Za internet bankarstvo potrebno je upisati model 099.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene