Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavlja se

'Dobro sam', poručuje Clinton na Twitteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hillary Clinton, koja se kod kuće oporavlja od upale pluća, objavila je u ponedjeljak na Twitteru da se osjeća bolje i da jedva čeka nastaviti kampanju.

"Hvala svima koji su mi uputili želje za brz oporavak! Osjećam se dobro, bolje mi je", napisala je demokratska kandidatkinja za Bijelu kuću u poruci potpisanoj s "H", što znači da ju nije napisao njezin stožer, nego ona osobno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluzivno doznajemo Trumpov šef nacionalne sigurnosti bit će demokrat Slika nije dostupna Nakon govora Hillary Clinton Obama: "Mi smo svi dio istog tima"

 

U drugoj poruci piše da se "uskoro" vraća na teren. Njezin glasnogovornik nešto je ranije izjavio da će se kandidatkinja vratiti svojim aktivnostima sredinom ili krajem tjedna.

No Hillary Clinton je otkazala putovanje u Nevadu u srijedu, doznaje se od bliskog suradnika njezina supruga Billa Clintona.

"On će u srijedu održati predizborni skup u Nevadi umjesto tajnice", rekao je taj savjetnik. Bill Clinton zamijenit će suprugu i na donatorskom skupu u utorak u Kaliforniji.

Hillary Clinton se od nedjelje oporavlja kod kuće u Chappaqui, blizu New Yorka. Već je otkazala putovanje u Kaliforniju planirano u ponedjeljak i utorak.

Izborni stožer demokratske kandidatkinje najavio je i da će ovog tjedna objaviti nove medicinske dokumente. Po riječima glasnogovornika Briana Fallona, oni će dokazati da Clinton ne pati od drugih zdravstvenih tegoba, osim od upale pluća. Više nije zarazna i kampanju će nastaviti sredinom ili krajem ovog tjedna, kazao je. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene