Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeni su stabilno

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Ovo su olupine automobila iz tragične nesreće kod Karlovca: Fotografije pokazuju o kakvoj se silini udarca radilo

Karlovac: Olupina auta u kojem su stradali migranti - 3
Karlovac: Olupina auta u kojem su stradali migranti - 3 Kristina Stedul Fabac/Pixsell
Aktualno Galerija Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bracni par iz Rijeke -1 Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bracni par iz Rijeke -1 Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke - 2 Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke - 2 Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke - 3 Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke - 3 Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell +3 Karlovac: Olupina auta u kojem su stradali migranti - 1 Galerija 1/8 >>
Šesnaestogodišnji dječak koji je ozljeđen u prometnoj nesreći s petka na subotu u okolici Karlovca, stabilno je, a stabilizirano je i stanje stranih državljana s kojima liječnici teško uspostavljaju komunikaciju. Fotografije olupina automobila svjedok su silini smrtonosnog udarca.

Fotografije prikazuju olupine automobila koji su sudjelovali u nesreći koja se dogodila u subotu na autocesti A1 u okolici Karlovca i u kojoj su poginule tri sobe, a dvanaest ih je ozlijeđeno.

Olupina automobila Alfa, automobil je u kojemu je stradao bračni par iz Rijeke, roditelji šesnaestogodišnjeg dječaka. Olupina Mitsubishija automobil je u kojemu se nalazilo dvanaest stranih državljana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Intervenirala policija Masovna tučnjava u Vukovaru: U sukobu nastradali i maloljetnici

Stanje ozlijeđenih

Liječnici iz OB-a Karlovac izvijestili su o stanju šesnaestogodišnjeg mladića čiji su roditelji preminuli u sudaru.

"Dječak, koji je hrvatski državljanin, je stabilno. Nije kod nas na odjelu, no njegovo zdravstveno stanje je dobro", rekao je dr. Tomislav Stojković iz Odjela za ortopediju i traumatologiju OB Karlovac.

Alen Ružić, ravnatelj Riječkog KBC-a potvrdio je da je stanje troje ozljeđenih stranih državljana također stabilizirano te potvrdio da je komunikacija s ozljeđenima otežana. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Užas u Bjelovaru: 55-godišnja žena ostavila majku u teškim uvjetima i iskorištavala ju

"Vodimo ih kao osobe pod šifrom jer nemamo osobnih podataka. Nisu nam dali nikakve dokumente tako da ne znamo ni tko su niti odakle su", dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene