Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Strava na A1: Poginuo bračni par, desetak ozlijeđenih - "Maloljetnik koji je ostao bez roditelja je u bolnici"

Aktualno Galerija 12 ozlijeđenih na liječenju - 1 12 ozlijeđenih na liječenju - 1 Foto: DNEVNIK.hr 12 ozlijeđenih na liječenju - 2 12 ozlijeđenih na liječenju - 2 Foto: DNEVNIK.hr 12 ozlijeđenih na liječenju - 3 12 ozlijeđenih na liječenju - 3 Foto: DNEVNIK.hr 12 ozlijeđenih na liječenju - 4 12 ozlijeđenih na liječenju - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 12 ozlijeđenih na liječenju - 5 Galerija 1/5 >>
Strašna nesreća dogodila se na autocesti A1 u noći s petka na subotu. Tri osobe su smrtno stradale, a 12 je ozlijeđeno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko pola dva u noći s petka na subotu smrtno su stradale tri osobe, a 12 ih je ozlijeđeno. Do nesreće je došlo pred čvorom Novigrad nakon što je vozač terenca mađarskih registracija, u kojem je bilo 12 osoba, izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotni smjer autoceste te udario u vozilo riječkih registracija.

U njemu su na mjestu poginuli vozač i putnica, a maloljetnik je ozlijeđen. Smrtno je stradao i jedan putnik iz terenca.

Maloljetnik čiji su roditelji preminuli dovezen je u karlovačku bolnicu s teškim ozljedama, ali je izvan životne opasnosti. 

"On je van životne opasnosti, stabilno je i u ovom trenutku jedna osoba će zahtijevati operativno liječenje. Otežana je komunikacija, uključit ćemo jednog kolegu koji priča arapski da još informacija izvučemo, ali imamo sve informacije potrebne za liječenje", rekao je Juraj Katušin, ortoped i traumatolog Opće bolnice Karlovac.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak Nedjelje razdora Puljak oštro odgovorio Plenkoviću: "Znate li vi koja je sedma Božja zapovijed?"

U istoj se bolnici liječi još pet stranih državljana, od kojih su neki lakše, a neki teže ozlijeđeni. Ostali su zbrinuti u još tri bolnice: u KBC-u Rijeka, KBC-u Zagreb i na zagrebačkoj traumatologiji.

Nije utvrđen identitet stranaca, ali je poznato je da se samo jedan od njih identificirao kao Moldavac.

"Zaprimljeni iz Ogulina je u jutarnjim satima stigao s teškim ozljedama torakalne kralježnice i sada je rano uopće reći o funkcionalnom ishodu. Jedino što vam zasada mogu reći je da je vitalno stabilan", objasnio je Tomislav Ćuti iz zagrebačke Klinike za traumatologiju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene