Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RAZOTKRIVANJE u Dnevniku Nove TV

"Zbog njih i rolam": Branko Bačić otkrio koja je najveća riba koju je ulovio i što mu je plan za mirovinu

Aktualno Galerija Razotkrivanje Branka Bačića - 6 Razotkrivanje Branka Bačića - 6 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje Branka Bačića - 5 Razotkrivanje Branka Bačića - 5 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje Branka Bačića - 4 Razotkrivanje Branka Bačića - 4 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje Branka Bačića - 3 Razotkrivanje Branka Bačića - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Razotkrivanje Branka Bačića - 2 Galerija 1/6 >>
Dnevnik Nove TV u subotu je razotkrio političara zaduženog da na svakom glasovanju skupi sve ruke vladajuće većine, a njega samo zanima kako poslije glasovanja doći do svog Blata.

Koja je najveća riba koju je ulovio, što mu je plan za mirovinu i tko ga je natjerao na role, Branko Bačić otkrio je reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac.

Bačić kaže kako je u 18 godina napravio, kako je izračunao, oko milijun kilometara. "Nema kilometra na autocesti na kojoj ne znam sve detalje", rekao je Bačić.

Navodi kako mu je srce na mjestu kad pogleda Pelješki most. "Dijelom sam zaslužan što je most visok toliko koliko je", kazao je. Bačića često vide na trajektu. Posada trajekta prema Korčuli navodi da ga znaju i sačekati ako malo kasni.

Djeca su mu u Zagrebu, zajedno s obiteljima. "Najstarija unuka, čim završi škola, već je na Korčuli. Kao djed, ne mogu bez njih. Jesam malo stroži, ali sam ih razmazio. Sve činim za njih - od odlazaka na utakmice do rolanja", navodi Bačić.

Pročitajte i ovo Razotkrivanje: Siniša Hajdaš Dončić - 5 saborski zastupnik Redovito trenira, pili drva, kuha, a uz svoje prezime dodao je ženino: Upoznajte Sinišu Hajdaša Dončića

Kaže kako ga ribolov opušta, a najveća riba koju je ulovio je škarpina. "Prvi put, riba pliva u moru, drugi put u ulju", rekao je Bačić. Treći put, kaže, pliva u vinu.

Ekipi Dnevnika Nove TV pokazao je i svoj maslinik. Kaže kako ulje dijeli prijateljima, čak i onima u Saboru. Navodi da se zbog politike odrekao struke. "Bio sam geodet, a onda sam otišao u politiku", kazao je Bačić.

Pročitajte i ovo Razotkrivanje: Miro Bulj - 2 RAZOTKRIVANJE u dnevniku Nove TV Miro Bulj otkrio zbog čega su mu zabranili sudjelovanje na Alci, ali i što zamjera Milanoviću: "Je, malo, ajde. Ipak je on iz Sinja. Nije puno, ali..."

Bačić od 2008. ne radi svoje vino i nedostaje mu to, kaže. "To je plan za mirovinu", dodaje.

Cijelo razotkrivanje pogledajte u videoprilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene