Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjerite

Želiš li postati policajac? Poznato kakve kandidate traže

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/Cropix
Policijska akademija u Zagrebu objavila je natječaj i traži nove ljude.

Policijska škola poslala je poziv na testiranje svim kandidatima ili kandidatkinjama za upis u III. razred na Policijskoj školi Josip Jović za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u školskoj godini 2023./2024.

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene nakon 17. srpnja 2023. godine.

Pročitajte i ovo Potres u Turskoj Potresu magnitude 5,2 VIDEO Strašni prizori potresa u Turskoj: Najmanje 23 osobe ozlijeđene, ljudi skakali s velikih visina, padali...

"Svi kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u Natječaju za upis učenika u III. razred Policijske škole Josip Jović za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2023./2024. godini, objavljenom 2. 5. 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati 18. kolovoza 2023. godine, u Policijskoj akademiji Prvi hrvatski redarstvenik, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija neočekivani trošak Nema dalje: U restoranu joj naplatili prazan tanjur, stiglo objašnjenje vlasnika

Kandidati su obvezni ponijeti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta, dvije plave ili crne kemijske olovke, sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jačina 6 stupnjeva Snažan potres pogodio Japan

Pročitajte i ovo Pustoš na Havajima nakon požara - 4 Broj mrtvih raste FOTO/VIDEO Dramatične snimke na Havajima: Izgorjelo više od tisuću domova - "Zvučalo je kao da se vodi rat"

"Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su psihologijsko testiranje
i testiranje tjelesne motoričke sposobnosti. Kandidati koji ne zadovolje na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuju se iz daljnjeg postupka testiranja, a oni koji zadovolje bit će upućeni na motivacijski razgovor. Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati će biti obaviješteni o daljnjoj proceduri preko web-stranice Ministarstva unutarnjih poslova. Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona 01/2426-305, 01/2426-518 i 01/2426-517", poručila je policija. 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene