Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni su

Organizirali lanac prostitucije u više gradova: Policija objavila detalje uhodanog biznisa

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kriminalistička policija PU šibensko-kninske, u suradnji s PU zagrebačkom i PU splitsko-dalmatinskom dovršila je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim muškarcem i 23-godišnjom ženom srpskog državljanstva zbog dva kaznena djela prostitucije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je izvijestila kako se sumnja da je dvojac od 3. do 13. rujna na području više gradova u Hrvatskoj, među kojima je i Šibenik, vrbovali i organizirali dvije strane državljanke od 23 i 35 godina, radi pružanja seksualnih usluga.

Pročitajte i ovo Mia Schem u zatočeništvu u Gazi VIDEO Otmičari objavili snimku ranjene Mije: "Molim vas, vodite me odavde što prije"

Osumnjičeni 19-godišnjak i 23-godišnjakinja objavili su oglas na internetskim stranicama i dogovarali usluge s klijentima, a zaradu od pruženih usluga dijelili su s navedene dvije strane državljanke. Utvrđeno je i da su novčani dio od pruženih usluga osumnjičeni dobivali uplatama putem bonova na svoje račune.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Getty images) Intervenirala policija Otac pretukao silovatelja svoje kćeri: Djevojka jedva pobjegla, ganjao ju po ulici s nožem

Pročitajte i ovo Ilustracija "idem u borbu svog života" Očajni otac čiju je obitelj oteo Hamas: "Razmišljam kako sjede tamo i pitaju se - zašto tata ne dolazi"

19-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a osumnjičena se od ranije nalazi u pritvoru zbog drugih kaznenih djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene