Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žene u crvenom

U osječkom HNK glumi se za Petrinju: "Bilo je veliko zadovoljstvo reći - ajmo, odigrajmo predstavu i dajmo novac"

Aktualno Galerija Osiječki HNK šalje pomoć za Petrinju - 2 Osiječki HNK šalje pomoć za Petrinju - 2 Foto: DNEVNIK.hr Osiječki HNK šalje pomoć za Petrinju - 1 Osiječki HNK šalje pomoć za Petrinju - 1 Foto: DNEVNIK.hr Osiječki HNK šalje pomoć za Petrinju - 3 Osiječki HNK šalje pomoć za Petrinju - 3 Foto: DNEVNIK.hr Osiječki HNK šalje pomoć za Petrinju - 4 Osiječki HNK šalje pomoć za Petrinju - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Petra Bernarda Blašković Galerija 1/5 >>
Solidarnost za pogođene potresom u Banovini pokazuju i u osječkom HNK-u. Odigrali su prvu humanitarnu predstavu "Žene u crvenom".

Sutra će odigrati još jednu te održati dva koncerta idući vikend.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mala škola izbora Koliko stranke smiju potrošiti na promidžbu i kako se prikupljaju donacije? Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen

Osječki HNK u prodaju je stavio neograničen broj ulaznica za svoju prvu humanitarnu predstavu "Žene u crvenom“, a svi prihodi idu u potresom pogođenu Banovinu.

Ipak, zbog epidemioloških mjera kazalište prihvaća pedeset gledatelja.
Ostali svoje ulaznice mogu iskoristiti do kraja lipnja. Humanitarnu akciju počeli su novogodišnjim koncertom čiji prihod također ide za pomoć stradalima.

"Možemo i znamo igrati predstave i to najbolje radimo i momentalno je bilo veliko zadovoljstvo reći ajmo, odigrajmo predstavu i dajmo novac tamo gdje je najpotrebnije“, rekla nam je glumica Petra Bernarda Blašković.

Građani su oduševljeni i komentiraju redom kako je to jako lijepa i hvale vrijedna akcija. "Pohvaljujem to i ove što humanitarne koncerte i što je za božićni koncert išlo u humanitarne svrhe, mislim da svako treba pomoći kako može", istaknula je za kraj naša sugovornica Lucija.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene