Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavili priopćenje

Odvjetnica obitelji Bandić: "Obitelji je nanesena velika duševna bol zbog 'uvredljivih i klevetničkih objava'"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su mediji problematizirali nelogičnosti iz noći u kojoj je preminuo Milan Bandić, kao što je mjesto na kojem je bio, je li prvo pozvana Hitna pomoć ili netko drugi te na koju adresu je pomoć došla po Bandića priopćenjem se javila odvjetnica obitelji Ksenija Vržina.

U priopćenju odvjetnica moli javnost da se obitelj Bandić poštedi medijskog linča nakon što su mediji počeli prenositi "uvredljive i klevetničke navode o pokojniku zbog čega su prodrli u privatnost pokojnika, ali i privatni život njegove obitelji".

Pročitajte i ovo Ilustracija zbog ocjena "Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti": Majka osuđena jer je sinu slala uznemirujuće poruke Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza!

Vržina ističe da je obitelj pokojnika za cijelo vrijeme njegovog obnašanja funkcije gradonačelnika izbjegavala javni život i medije te to namjerava činiti i u budućnosti.

Navodi da je obitelji nanesena velika duševna bol zbog "uvredljivih i klevetničkih objava" te ističe da "svaka obitelj, pa tako i obitelj pokojnog Milana Bandića, ima se pravo dostojanstveno oprostiti od svog voljenog pokojnika, a što uvredljivi i klevetnički navodi u medijima ne dozvoljavaju".

Obitelj Bandić preko odvjetnice moli da se poštuje pravo na dostojanstvo i pravo na privatnost članova obitelji inače će biti primorani zatražiti zaštitu nadležnih tijela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene