Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi vizualni identitet

Nova Touch - Novo ruho Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U novoj godini sve je novo, pa se tako i Nova TV ponovila. Ova se komercijalna TV kuća može pohvaliti da je njezin ekran ušminkala jedna od najboljih dizajnerskih kuća na svijetu koja ima BBC-jev pedigre - Red Bee Media. Od 6. siječnja uživat ćemo u vrhunskim vizualima nazvanima 'Nova touch'.

Gledatelji Nove TV navikli su da kvalitetan sadržaj na ekranu dolazi u vrhunskom paketu. Iako je vrijeme darivanja na izmaku, kreativci Nove TV zaključili su da njihova publika zaslužuje da to razdoblje traje cijelu godinu. Zato su pripremili potpuno novi vizualni identitet 'Nova touch' kojim će vas očarati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najnovije o Londonu i izborima Pratite izvanredne vijesti Nove TV Slika nije dostupna NovaTV nagrađuje jednog finalista startup natjecanja Zagreb Connect

Za ovaj zadatak pronašli su najbolje od najboljih na svjetskom tržištu, BBC-jev genijalni tim Red Bee Media. Londonska agencija koja uz BBC-jev osmišljava kreativni koncept za velike svjetske TV kuće kao što su Discovery Channel, ITV ili Channel 4 prema zamislima kreativnog tima uljepšala je ekran Nove TV.

''Htjeli smo za ovaj projekt samo najbolje. Nova touch smo zamislili da oslikava naš odnos s gledateljem, to je onaj finalni dodir koji nas razlikuje od drugih i čini posebnima. Logotip Nove TV pojavljivat će se, točnije oslikavati, u šest različitih vizualnih identiteta, a riječ je o simbolu priznanja i povezanosti. Svega onoga što Nova TV za našeg gledatelja jest.'' – izjavio je marketing menadžer Nove TV Saša Ivan

Na postprodukciji koncepta 'Nova touch' radila je još jedna proslavljena svjetska kuća 'The Mill' koja je za svoja djela na 'Gladijatoru' ugrabila i Oscara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene