Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Dobitnik će biti nagrađen posebnim paketom NOVE TV koji će biti konkretna pomoć svakom novom biznisu da stane na noge i izađe uspješno na tržište", izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.


Vezani članci Dražen Mavrić (Foto: Vijesti Nove TV) Predsjednik uprave Nove TV Dražen Mavrić otkriva kako zadržati gledatelje i proizvoditi konkurentan sadržaj Sportska redakcija Nove TV (Foto: PR) Najjača sportska ekipa u zemlji otkriva: "Ne bojimo se ničega, otvaramo vruće teme i zato smo drugačiji"

Najjača medijska kuća u Hrvatskoj Nova TV prepoznaje i podržava inovativne i kreativne projekte stoga je sklopila partnerstvo s udrugom Crane i sudjeluje u najvećoj investicijskoj i startup konferenciji u Hrvatskoj, EBAN Winter University 2016.

U sklopu konferencije EBAN Winter University 2016 i natječaja Zagreb Connect, startupima se nudi jedinstvena prilika. Jedan od finalista iz Hrvatske osvojit će posebnu nagradu Nove TV, a dobitnika će odabrati predsjednik Uprave Dražen Mavrić, koji je ujedno i član službenog žirija Zagreb Connecta.

Tako će tijekom predstavljanja finalista, predsjednik Uprave Nove TV neovisno o odabiru ostalih članova žirija, odabrati jedan hrvatski startup koji će po njegovoj procjeni biti najbolji i dodijeliti mu ovu posebnu nagradu.

"Nova TV u tehnološkom je i inovativnom smislu lider na regionalnoj razini, prati najnovije svjetske trendove i kao takva je prepoznata je u medijskoj industriji. Inovacije su duboko inkorporirane u naše vrijednosti, stoga nam je sudjelovanje na ovoj konferenciji od velike važnosti.

Kroz naš program već dugi niz godina donosimo informacije o hrvatskim inovatorima, zanimljivim startupovima, pametnim i sposobnim ljudima koji pomiču granice. Kao najjači hrvatski medij, odlučili smo odabrati jedan od prezentiranih startupova i nagraditi ga posebnim paketom NOVE TV koji se sastoji od promotivno oglašivačkog paketa koji će biti konkretna pomoć svakom novom biznisu da stane na noge i izađe uspješno na tržište", izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Uživo možete pratiti EBAN Winter University 2016 konferenciju i na našim kanalima - Snapchatu, Instagramu i Twitteru.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju