Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključena i policija

Muškarac ostavio psa u užarenom automobilu kod trgovačkog centra, spasili ga prolaznici

Spašeni pas
Spašeni pas Foto: Facebook/Azil Dumovec
Stanovnike Laništa zgrozio je prizor psa u zatvorenom automobilu, pa su poduzeli akciju da ga oslobode. Pas je sada u Azilu Dumovec.

U zagrebačkom Laništu nepoznati muškarac ostavio je psa na vrućinama u zatvorenom automobilu, a životinju su spasili slučajni prolaznici koji su razbili prozor na vozilu, objavio je Azil Dumovec.

"Pas kod nas, a njegov vlasnik u pritvoru. Razvoj je to slučaja koji je poslijepodne zgrozio stanovnike Laništa. Kraj tamošnjeg trgovačkog centra u zatvorenom osobnom vozilu stranih registracijskih oznaka uočen je pas. Zbog visoke temperature koja je ugrožavala njegov život razbijen je prozor vozila. Zahvaljujući tome pas je izvučen na svjež zrak. Pozvana je i policija. Okupljeni ljudi bili su jako ljutiti na odnos vlasnika prema psu. Kad se konačno pojavio, nisu skrivali svoju ljutnju. Uputili su mu niz kritika", objavio je azil na svom Facebooku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vruće ljeto Vrhunac toplinskog vala: Meteoalarm u crvenom za čak pet regija, pogledajte što nas čeka

"Policijska ekipa privela ga je u policijsku postaju Novi Zagreb. Određen mu je pritvor i sutra će izaći pred suca. Mi smo preuzeli psa. Riječ je o kujici njemačkog oštrodlakog ptičara. Na prvu je bila jako preplašena zbog svega što je prošla. Dali smo joj vode i hrane i sada polako dolazi k sebi", zaključili su na svojoj stranici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene