Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćio osječki sud

Krijumčar kokaina Mirko Novaković iz Paragvaja premješten na izdržavanje kazne u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječanin Mirko Novaković, koji je 2011. u Paragvaju uhićen zbog krijumčarenja kokaina i osuđen na 18 godina zatvora, premješten je na izdržavanje kazne u Hrvatsku, priopćio je u utorak osječki Županijski sud.

Uprava za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa izvjestila je 27. studenog osječki Županijski sud da je 27-godišnji Mirko Novaković 25. studenog 2017. zaprimljen u zagrebački Centar za dijagnostiku, odnosno da je premješten na izdržavanje kazne iz Paragvaja u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno" Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to"

Nakon provedene dijagnostike, zatvorenik će biti upućen u određenu kaznionicu radi daljnjeg izdržavanja kazne zatvora po presudi Suda u Paragvaju, navodi se u priopćenju.

Novaković je, skupa s Osječaninom Domagojem Toblerom, 2011. uhićen u Paragvaju zbog krijumčarenja kokaina te su obojica osuđeni na 18 godina zatvora, a nakon žalbe paragvajskom Vrhovnom sudu Novaković je uputio zahtjev za izručenje Hrvatskoj, radi izdržavanja preostalog dijela kazne. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene