Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera Hep kao Alan Ford

VIDEO Bauk izrešetao Vladu zbog plinske afere: "Ako želite plin, jedite grah"

Arsen Bauk usporedio je Vladu s Grupom TNT iz Alana Forda.

SDP-ov saborski zastupnik Arsen Bauk je na sjednici Odbora za gospodarstvo na kojoj se raspravlja o aferi u HEP-u Vladu usporedio s Alanom Fordom.

Situacija je, ustvrdio je, bila ozbiljna dok Vlada nije u satiričnom tonu počela obrazlagati što se dogodilo pa ispada da je lakše naći plin nego informacije o plinu.

"Netko iz HEP-a je kao sir Oliver: 'Halo, Bing. Kako brat? Imam plina. Cijena – prava sitnica.' Predsjednik Vlade Andrej Plenković podsjeća na Broj 1 koji drži presice kako Broj 1 govori o svojim povijesnim događajima. Ministar Davor Filipović je poput Alana Forda: 'Tko spava nije budan, a HEP je zaspao'", rekao je saborski zastupnik SDP-a.

Pročitajte i ovo Gužva na cestama zbog požara - 6 borba sa stihijom FOTO Prometni kolaps zbog požara: Stotine vozila zaglavljene na cesti

Pročitajte i ovo Putin i Prigožin Dosta je siguran "Prigožin je najvjerojatnije mrtav": Umirovljeni general tvrdi da susreta šefa vagnerovaca i Putina nije ni bilo

Vrhunac je, dodao je, bio potpredsjednik Vlade Branko Bačić.

"On nas je jučer u stilu Grunfa uvjeravao: 'Tko izgubi dobitak, dobije gubitak.' Vlada je poput Alana Forda, poput Grupe TNT. Situacija je bila ozbiljna dok se oni nisu počeli ponašati satirično", istaknuo je.

Bauk je govor zaključio jedim citatom o plinu koji je uspio pronaći u kultnom stripu: "Ako želite plin, jedite grah."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene