Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diljem Hrvatske

Jovanović: Uskoro počinje raditi sportska inspekcija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Željko Jovanović najavio je da će sportska inspekcija u sportskim savezima i klubovima diljem Hrvatske u roku od tjedan dana započeti s radom.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović najavio je da će u roku od sedam dana početi raditi sportska inspekcija u sportskim savezima i klubovima diljem Hrvatske, koja ima zadatak spriječiti nezakonitosti u radu klubova i saveza.

On je pojasnio kako je to dogovoreno na današnjem poslijepodnevnom sastanku u Splitu s predstojnicima državnih uprava iz svih županija na kojem se raspravljalo o sportskoj inspekciji.

'Stupaju na snagu izmjene i dopune Zakona o sportu te Zakon o sportskoj inspekciji. Zbog toga smo na današnjem sastanku dogovorili na koji će se način ustrojiti prvi stupanj sportske inspekcije', rekao je ministar Jovanović za Hinu. Naglasio je kako se sportskom inspekcijom žele spriječiti nepravilnosti u sportskim savezima i klubovima koje omogućuju da pojedinci postaju bogati na teret sporta i sportaša. (Hina)

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Ilustracija Kazna prije zločina Zbog drakonskog zakona ljude će moći uhititi i prije nego što počine zločin: "Rezultat bi bio orvelovska noćna mora"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene