Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve ili ništa

Javio se dobitnik Jackpota i otkrio da je ovaj put napravio nešto drugačije: "Kad sam provjerio, rekao sam ženi da mi izmjeri tlak"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Samo nekoliko dana nakon dobitnice Jackpota koja je pogodila sve brojeve u igri Sve ili Ništa, na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigao je i sretni dobitnik. Umirovljenik koji je svoj listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Matuljima nije pogodio niti jedan broj i tako je osvojio 80.000 eura.

Umirovljenik koji je svoj listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Matuljima nije pogodio niti jedan broj i tako je osvojio glavni dobitak od 80.000 eura u igri Sve ili ništa.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković O plinskoj aferi i dalje bez odgovora Plenkovića zaintrigiralo Milanovićevo čitanje s blesimetra. Od jedne stvari ne odustaje, ali kaže: ''Imam prijedlog''

"Dugo igram i uvijek sam se nadao i vjerovao kako će se i meni jednom sreća osmjehnuti. Uglavnom igram datume koji su nama važni, bilo da su rođendani, obljetnice i sl., ali ovog puta sam brojeve odabrao potpuno drugačije. Već godinama zapisujem izvučene brojeve lutrijskih igara i radim kombinacije sa svojim brojevima, no za to sam kolo odabrao dobitnu kombinaciju iz travnja. I sve sam promašio", smije se umirovljenik kojem je upravo to donijelo glavni dobitak.

Za dobitak je saznao vrlo brzo nakon izvlačenja kada je htio upisati i brojeve tog kola.

Pročitajte i ovo Mediteranska meduza kod Pule Razbijen poznati mit Opeklina od meduze iznimno je bolna, doznajte kako si brzo olakšati bol

"Kada sam shvatio da nemam niti jedan broj pozvao sam suprugu da sa mnom još jednom provjeri listić, a onda sam joj rekao da ode po tlakomjer i pomogne mi izmjeriti tlak", dodao je dobitnik, kojemu su šok i uzbuđenje zbog dobitka uslijedili tek dan kasnije.

Dobitak će iskoristiti za radove oko kuće, a ostatak će podijeliti s obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene