Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gate 13

Grčki navijači prijete našem glumcu: "Hrvatsko govno! Platit ćeš za ubojstvo u Ateni"

Metastaze
Metastaze Foto: ScreenShot/Instagram/Rene Bitorajac
Nakon što je grčka televizija iskoristila scene iz igranog filma Metastaze, Rene Bitorajac našao se na udaru grčkih navijača.

Grci su se prijetećim porukama obrušili na našeg glumca Renea Bitorajca nakon što su grčki mediji za ilustraciju navijačkog nasilja iskoristili scene iz filma Metastaze u kojem Bitorajac tumači lik pod nadimkom Krpa.

Pročitajte i ovo Ovan je li stvarno spašen Šetnja Zagrebom ovnu spasila život, ljudi su bijesni: "Gdje su ga mislili obraditi? Nasred Trnja?"

"Je*i se, hrvatsko govno. Platit ćeš za ubojstvo koje si počinio u Ateni. Je*eš hrvatske navijače i BBB. Nacističke ubojice! AEK-ovi fanovi će vas uništiti", poslao je Bitorajcu jedan Grk, a glumac je prijetnje odmah objavio na svom Instagramu, piše Tportal.

Snimku s priloga grčke televizije o neredima između BBB-a i grčke skupine Gate 13 podijelio je u subotu sam glumac.

Pročitajte i ovo Streetrace u Varaždinu - 2 Sigurnost na prvom mjestu Ulične utrke, ali u kontroliranim uvjetima: "Ne divljati po cestama, dođite, istresite se ovdje, puno je bolje''

"Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije", napisao je Rene Bitorajac kao komentar na televizijski prilog u kojem je scena iz filma u kojem Bitorajac igra huligana i pripadnika Bad Blue Boysa.

Pročitajte i ovo Mjesto zločina u Gradačcu Slučajni heroj Ovaj je čovjek spriječio još veći pokolj u BiH, učinio je nešto nevjerojatno: ''Osjećaj straha pojavio se naknadno"

"Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa. Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje", napisao je Bitorajac na Instagramu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene