Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajni heroj

Ovaj je čovjek spriječio još veći pokolj u BiH, učinio je nešto nevjerojatno: ''Osjećaj straha pojavio se naknadno"

Mjesto zločina u Gradačcu
Mjesto zločina u Gradačcu Foto: Pixsell
77-godišnjak iz BiH heroj je stravičnog dana u kojemu je Nermin Sulejmanović ubio troje ljudi. Svojom prisebnošću spriječio je još veću tragediju.

Hasan Jašarević provodio je normalan dan u dućanu opreme za lov i ribolov u vlasništvu svoga sina kada je u nju uletio pomahnitali ubojica. Nermin Sulejmanović uperio mu je pištolj u čelo i naredio da mu izda streljivo.

"Mislio sam da je riječ o običnoj mušteriji, ali se ispred mene našao muškarac koji je bio sav krvav i s pištoljem u ruci. Bio je izbezumljen i s krvavim očima. Od mene je tražio da mu dam svu municiju od devet milimetara, koliki je bio kalibar njegova pištolja", rekao je Jašarević za Klix.ba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odrastat će bez roditelja Otkriveno je stanje bebe pred kojom je bodibilder ubio ženu

Međutim, 77-godišnjak je reagirao prisebno i spriječio još veću tragediju.

"Pored mene se nalazila devetomilimetarska municija koja je startna. Ona proizvodi zvuk pravog pištolja, ali ne može nikoga ubiti", pojasnio je.

Pročitajte i ovo Brat ubijenog navijača drugi dan saslušanja Poljuljano povjerenje u grčko pravosuđe: ''Sudac je osvetoljubiv i pun predrasuda'' Oglasio se i brat ubijenog

Ubojica je tada, misleći da je dobio ono što je tražio napustio dućan.

"U trenutku kada je boravio u prodavaonici, zaista nisam osjetio strah. Taj osjećaj se pojavio naknadno. Bojao sam se da će se vratiti kada shvati da sam mu izdao zapravo 'lažnu' municiju koja njemu ne može služiti. Brzo sam ušao u kuću, zaključao sam se i smirio unuku koja je bila sa mnom. Kontaktirao sam i sina kako bi mogao obavijestiti policiju", ispričao je heroj iz BiH.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene