Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan antifašističke borbe

Praznik je, ali trebate u šoping? Doznajte kako danas rade trgovine i trgovački centri

Žena u trgovini na odjelu voća i povrća
Žena u trgovini na odjelu voća i povrća Foto: DNEVNIK.hr
Zbog obilježavanja Dana antifašističke borbe većina trgovina će raditi prema skraćenom, prilagođenom radnom vremenu. Donosimo vam pregled radnog vremena većih trgovina i trgovačkih lanaca.

Obilježava se Dan antifašističke borbe, a zbog praznika neke će trgovine danas imati drugačije radno vrijeme. Većina će trgovačkih lanaca zato raditi skraćeno ili preuzeti nedjeljno radno vrijeme.

Pročitajte i ovo Ilustracija Detaljan popis Radno vrijeme trgovina ove nedjelje: Provjerili smo za vas gdje možete obaviti kupovinu Ilustracija Radne nedjelje Detaljan popis trgovina koje će biti otvorene u nedjelju 11. veljače

Iako će veće prodavaonice Konzuma uglavnom raditi kao i obično, one manje skratit će radno vrijeme i uglavnom biti otvorene do 13 ili 14 sati. Ovdje možete pogledati radno vrijeme za pojedina prodajna mjesta.

Lidl će najčešće biti otvoren do 18 ili do 20 sati, no neke prodavaonice ipak će skratiti radni dan, a koje i za koliko, pogledajte na poveznici.

Prema skraćenom radnom vremenu radit će i neke poslovnice Interspara, kao i Plodina, a Diona će raditi prema nedjeljnom radnom vremenu, dok će Kaufland raditi kao i obično.

I šoping centri danas će raditi pa vam tako donosimo radno vrijeme pojedinih trgovina u Avenue Mallu. City Center one West, kao i East rade prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat.

Na kraju još jednom podsjećamo da u kupovini budete odgovorni i da obratite pozornost na epidemiološke mjere zaštite od koronavirusa sebe, kao i drugih kupaca te da obvezno dezinficirate ruke pri ulasku u trgovine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene