Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Dvojicu poštara iznenadili inspektori, dobili po dvije tisuće eura kazne! Pogledajte što su pronašli u njihovim uredima

Poštar
Poštar Foto: DNEVNIK.hr
Dvojica poštara kažnjena su nakon što je u njihovim uredima pronađeno čak 450 nedostavljenih pošiljaka.

Dvojica poštara, jedan iz Pule i jedan iz Ogulina, u državni će proračun morati uplatiti po dvije tisuće eura kazne nakon što je u njihovim uredima pronađeno čak 450 nedostavljenih pošiljaka za koje je prošao dostavni rok, a oni ih nisu ni pokušali dostaviti, piše Jutarnji list.

Aljkavost na području Pule i Ogulina otkrili su poštanski inspektori potkraj kolovoza kada su u Puli pronašli 400, a u Ogulinu 50 nedostavljenih pošiljaka.

Poštari nisu čak ni negirali da ih nisu ni pokušali dostaviti, iako su inspektorima za to nudili svakojaka obrazloženja, koja su oni na kraju odbacili.

Pročitajte i ovo Bura na riječkom području zimski uvjeti FOTO Za velik dio Hrvatske upaljen meteoalarm: Snijeg na Zavižanu, temperature padaju

Naime, za dio pošiljaka koje je trebalo dostaviti na području Ogulina iz HP-a su se, vidljivo je u rješenju koje je donijela Regulatorna agencija za mrežne djelatnosti, branili kako za njih uopće nije prošao dostavni rok premda su zaprimljene između 7. i 11., a u uredu zatečene 24. kolovoza.

Tvrdili su, naime, kako su sporna pisma trebala biti dostavljena u naselja za koja je Pošta organizirala "izuzeće od organiziranja obveze uručenja pošiljaka svakog radnog dana", pa je činjenica da su u uredu stajala i do 17 dana prema HP-u bila opravdana.

Za Pulu se tvrdilo kako je dostava problem zbog nedostatka radne snage i nemogućnosti organiziranja dostave, što su naknadno objasnili Jutarnjem i u službenom odgovoru, piše novinarka Jutarnjeg lista Dora Koretić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene