Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepoznali se pa reagirali

Cammeo: Nismo mi krivi Oryxu, nisu proučili tržište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na obaju o prekidanju poslovanja Pryx Taksija, reagirao je Taki Cammeo.

Iz Cammea kažu kako svaku konkurenciju smatraju dobrodošlom, pa stoga žale što Oryx taksi prestaje s poslovanjem. Dodaju kako je je njihov odlazak s tržišta pokazatelj teške materijalne situacije, no zabrinuti su što Oryx uzroke svoje propasti traži upravo u njima.

Pročitajte i ovo Taksi u Dubrovniku - 1 Problem velikih gužvi Dubrovnik kreće u obračun s prometnim kaosom: Novim rješenjem nisu svi zadovoljni Slika nije dostupna Traže smjenu pročelnika za promet Cammeo ponudio posao otpuštenim vozačima Oryxa

'S obzirom da smo na tržištu mnogo dulje od njih, moramo se zapitati jesu li zaboravili proučiti tržište i tržišne okolnosti prije početka poslovanja? Bilo bi daleko bolje da su to učinili tada, nego li da sada, kada su zatvorili vrata, u njima traže uzroke svojih loših rezultata. Ili, tada, kada su ušli na tržište taksi usluga, nisu ni marili za tržišna pravila, jer im fer i korektna utakmica, u kojoj ima dovoljno prostora za sve sudionike, nije ni bila ciljem?', pitaju se iz Cammea.

>> Oryx Taxi povlači se iz Zagreba!

ističu da su im pomogli koliko su mogli te im isporučili pedesetak škiolovanih taksi vozača. 'Šutjeli smo i kada su gotovo sve dozvole, za obavljanje usluge taxi prijevoza u Zagrebu, otišle na njihovu adresu. Iako smo se i mi natjecali', kažu u Cammeu i dodaju kako nisu ni podsjećali da su upravo oni ti koju su se izborili za rušenje monopola na taksi prijevoz u Zagrebu.

'Nismo do sada progovorili, jer uzroke svih posljedica tražimo isključivo u vlastitom dvorištu. Oduvijek smo željeli biti, samo, oni koji znaju ovaj posao. Samo takvi mogu opstati u teškom i iznimno zahtjevnom poslu koji se zove – Taxi.', kažu u Cammeu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene