Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamjera vlastima

Bulj traži hitno rješenje za "cestu smrti" kod Sinja: "Ja ću s građanima organizirati aktivnosti, pa makar više ne bio gradonačelnik"

Mostov saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja Miro Bulj pozvao je u ponedjeljak mjerodavne županijske i državne institucije da hitno riješe problem ceste u Dicmu kod Sinja, gdje je posljednjih mjeseci poginulo pet osoba, među kojima prošlog petka i osamnaestogodišnja djevojka.

"To je 'cesta smrti' na kojoj je u razmaku od 500 metara pognulo pet osoba. Županijska i državna razina moraju hitno poduzeti mjere da se na toj dionici više ne gine", rekao je novinarima Mostov saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja Miro Bulj uoči početka sjednice Skupštine Splitsko-dalmatinske županije.

Pročitajte i ovo Smeće Dosta im je Tomašević prijavljen inspektoratu zbog otpada

Zamjerio je županijskim vlastima da ništa ne poduzimaju kako bi se riješio problem tog kritičnog dijela dionice. Smatra kako bi trebalo izgraditi obilaznicu kojom bi se Sinj spojio s drugim prometnicama u tom dijelu Dalmatinske zagore.

Pročitajte i ovo Sabor Pred stečajem Ona je bila ikona i heroina hrvatske desnice, a on jedan od najozbiljnijih takmaca Franje Tuđmana: Njihove stranke sada odlaze u povijest

"Ako se žurno ništa ne poduzme za rješavanje tog prometnog problema ja ću s građanima organizirati aktivnosti, pa makar više ne bio gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik," poručio je Bulj.

Pročitajte i ovo Novac Objavljeni brojevi Zagrebačke plaće rastu, pogledajte tko je zaradio najviše

Također je zamjerio županijskim i državnim institucijama jer im je prioritet probijanje tunela Kozjak, umjesto rješavanje problema prometnice na kojoj su česte prometne nesreće i stradanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene