Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objava na stranicama

Bivša predsjednica ima novi posao: "U svijetu je uobičajeno da se bivši predsjednici po okončanju svojih političkih karijera ovako angažiraju"

Aktualno Galerija +0 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija 1/1 >>
Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović postala je posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović od 1. ožujka pridružila se Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Tamo je od početka ovog mjeseca zaposlena kao Posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte. "Grabar-Kitarović podržat će ZŠEM-ovu ambiciju dodatnog širenja međunarodne suradnje i još aktivnijeg angažmana na međunarodnim projektima", stoji u objavi škole.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti

"Kolinda Grabar-Kitarović lani je postala članicom Međunarodnog olimpijskog odbora pa će tako aktivno sudjelovati i u novom Erasmus projektu koji predvodi ZŠEM. Međunarodni konzorcij za ovaj projekt čine dva elitna sveučilišta – Stockholm School of Economics te njemački WHU – Otto Beisheim School of Management & Euromasters, kao i četiri olimpijska odbora iz regije.

Veselimo se suradnji na brojnim projektima i prilici za naše studente koji će moći učiti iz bogatog i vrijednog iskustva koje je Kolinda Grabar-Kitarović stekla na prethodnim pozicijama", napisali su na svojim stranicama.

"U svijetu je uobičajeno da se bivši predsjednici po okončanju svojih političkih karijera angažiraju u području obrazovanja i drago mi je što sam i ja dobila takvu priliku. Način rada ZŠEM-a i ambicije za daljnji razvoj i međunarodno pozicioniranje otvorile su prostor za našu suradnju.

Ona počinje s projektom vezanim uz sport i želju ZŠEM-a da se u budućnosti pozicionira kao regionalni centar za obrazovanje sportaša. Poznato je da oni relativno mladi završavaju sportske karijere, a vrlo često nemaju adekvatnih vještina i znanja koja bi im omogućila razvoj jednako uspješnih poslovnih karijera pa njihovi potencijali često ostaju nedovoljno iskorišteni, što je propuštena prilika i za njih kao pojedince, ali i za zajednicu", napomenula je Grabar-Kitarović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene